1000 TL üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo!

0

Sepetiniz Boş

Evde şarap nasıl yapılır? Butik Şarap açıldı!

Nisan 20, 2019

Evde şarap yapımı Butik Şarap'ın sunduğu şarap kitleriyle çok kolay! Butik Bira'nın kardeş sitesi olan Butik Şarap açıldı. Resme tıklayıp Butik Şarap sitesini hemen ziyaret edebilirsiniz ↓

Butik Şarap evde şarap yapımı kitleri, ekipmanları ve malzemeleri websitesi

Evde şarap yapımı, evde bira yapımı kadar kolay ve hesaplı.

Evde kendi şarabınızı yapmak istiyorsanız başlamak için yalnızca şu ürünlere ihtiyacınız var:

Yapım seti ve şişeleri yalnızca 1 defa alıyorsunuz. Sonraki şarap yapımlarınızda da yapım seti ve şişeleri tekrar tekrar kullanıyorsunuz. Her şarap yapımında ise yeni bir şarap kiti edinmeniz yeterli.

Bir şarap kiti ile 30 şişe şarap yapabilirsiniz. 2. ve sonraki üretimler için şişe başı maliyet, kullanılan şarap kitinin kalitesine göre 5 ile 10 lira arasında değişmektedir.

Merak ettiğiniz diğer konular için evde şarap yapımına hızlı başlangıç sayfasını okuyabilir veya Butik Şarap ile iletişime geçebilirsiniz!

Evde şarap yapımı için ihtiyacınız olan beyaz, pembe ve kırmızı şarap kitleri, yapım setleri, şarap şişeleri, şişe mantarları, şişe kapatıcılar, şarap mayaları, berraklaştırıcılar, şampanya kitleri, elma şarabı cider kitleri, armut şarabı perry kitleri, meyve şarabı kitleri, potasyum metabisülfit ve diğer tüm ürünler Butik Şarap'ta!